Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Γεύσεις της Λεσβιακής κουζίνας


Αγαπητές και αγαπητοί bloggers, έχω πολύ καιρό να επικοινωνήσω μαζίσας και σήμερα το κάνω διά μέσου μιας εκπομπής που έκανα και θέλω να τη μοιραστώ με εσάς. Ελπίζω να την απολαύσετε. 
Με πολλή αγάπη από μένα.

Το νησί της Λέσβου έχει μια ιδιαίτερη γαστρονομική κουλτούρα με επιρροές της Ανατολής και της προσφυγιάς! Σήμερα η Λέσβος κάνει σημαντικά βήματα στις εξαγωγές με το μοναδικό λάδι της, με ένα ούζο που ποικίλει σε γεύσεις και αρώματα, με τα υπέροχα κρασιά της αλλά και τα μοναδικά τυροκομικά της όπως το ξακουστό λαδωτήρι. Φυσικά τα θαλασσινά και τα αλίπαστα αποτελούν σταθμό της λεσβιακής γαστρονομίας. Ένα σύντομο ταξίδι θα έχετε στο παρακάτω βίντεο. Κλικ στο play και… πάμε.




Δώρα Γιαννάκου-Παρίση

2 σχόλια:

Μηθυμναίος είπε...

Ωραίο γευστικό ταξίδι απολαύσαμε, Δώρα.
Καλή συνέχεια!

Δώρα Γιαννάκου-Παρίση είπε...

Ευχαριστώ πολύ Στράτο.
Καλό χειμώνα.