Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα πορσελάνινα πτηνά μου



Αγαπητοί φίλες και φίλοι, από καιρό θέλαμε να σας δείξουμε με το Στράτο τη συλλογή με τις πορσελάνινες μινιατούρες μου πουλιών που μαζεύω από το 1980 και είναι αυτή τη στιγμή πάνω από 300. Πόσες ακριβώς δεν ξέρω γιατί συμπληρώνονται συνεχώς και χάνω τον αριθμό. Περίμενα να τις φωτογραφίσει ο Στράτος αλλά επειδή δεν ήρθε φέτος επιφυλασσόμαστε για μια άλλη φορά να σας δείξουμε και τα δύο πολύ παλιά κομμάτια που έχω. Ξέρετε όμως ποιο είναι το ευχάριστο, ότι έχω μεταδώσει αυτή μου τη μανία σε πολλούς φίλους μου και ψάχνουν να βρουν να μου φέρουν πουλιά. Κυρίως στη φίλη μου Ελένη που όπου πάει, ψάχνει με μανία να μου φέρει πουλιά και της οφείλω πράγματι μερικά πολύ ωραία κομμάτια μου. Είναι σχεδόν από όλο τον κόσμο Γαλλία, Αγγλία, Αφρική, Εκουαδόρ, Βραζιλία, Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Ιταλία, Αυστρία, Κίνα κτλ.







Δώρα Γιαννάκου-Παρίση

7 σχόλια:

Μαριάνθη είπε...

ΚΥΡΙΑ ΔΩΡΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!!

ANKYR είπε...

Υπέροχα!!

Μηθυμναίος είπε...

Ένα ολόκληρο δάσος θα χρειαστεί για να ξαποστάσουν, αν τύχει και τα λευτερώσει όλα αυτά τα πουλάκια η Δώρα...

Πράγματι υπέροχα, Αντώνη μου, το βεβαιώνω εγώ που τα έπιασα κιόλας...

Με φθινοπωρινούς πια χαιρετισμούς!

Δώρα Γιαννάκου-Παρίση είπε...

Είδες τι έχασες Μαριάνθη;

Δώρα Γιαννάκου-Παρίση είπε...

Σε περιμένω πάντα για καφέ Αντώνη να τα δείς από κοντά.

Μαριάνθη είπε...

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ. ΜΑ...ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΜΩΣΗΣ.ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ. ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΔΩΡΑ ΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΙΑ ΛΑΛΙΑ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΛΑΛΙΑ , ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Dennis Kontarinis είπε...

Περαστικός από το σπιτικό σας. Μάλλον το επεδίωξα μετά την θέση που πήρατε σε μια ανάρτηση της Μαριάνθης σχετικά με τον Μεταξά. Είπα τότε ότι έχετε απόλυτα δίκιο και απέδειξα την αλήθεια των ισχυρισμών σας και με ντοκουμέντα.
Τέλος πάντων. Με εντυπωσίασε η συλλογή των πτηνών σας καθ΄ότι κι΄ εγώ είμαισυλλέκτης διαφόρων. Αν πετύχω κάτι ενδιαφέρον υπόσχομαι να σας το στείλω.
Νάσται καλά